hhhhh1


Популярное

hhhhh2


четверг, 21 января 2016 г.

Відкриття першої лінії Sun House.

Всім привіт.

Випадково натрапив на прес-реліз щодо відкриття першої лінії Sun House. Автор дуже постарався, його можно зрозуміти, треба ж продавати другу лінію. Але набравшись вражень від першого місяця свого проживання я не міг залиши це ессе без коментарів. Посилання на прес-реліз не даю, не хочу робити їм зайву рекламу. Прошу.

12 грудня 2015 року відбулося відкриття першої лінії Sun House. 

Компанія забудовника привітала урочисто жителів котеджного містечка, організувавши не величне свято: фуршет та подарунки.

У трьох із шести будинків уже проживають щасливі мешканці котеджного містечка. Вони можуть з повна відчути усі переваги даного комплексу та поділитися враженнями з майбутніми сусідами. 

О так, стільки недоліків будівництва ще треба пошукати. Водовідведення, дах, опалення - дійсно вражень вистачає!

Це насамперед вдале місце розташування, адже зупинка міського транспорту знаходиться на відстані приблизно 300 м.  Поруч садиба, яка надасть можливість мешканцям більше часу проводити в гармонії з природою. Інші мешканці трьох будиночків працюють над внутрішнім декором та затишком своєї оселі. 

Коли сам ще не вселивлся зручніше виправляти плюхи будівельників. Дивно, як це ви не пишите про "магазин та аптеку поруч". Ага, ваша правда, аптеки ж просто нема, а перший магазин за 400 метрів.

Не дивлячись на будівництво, яке ведеться поруч (друга лінія Таун Хаусів) мешканці заселених будинків задоволенні своїм житлом. 

Авжеж, в морозну погоду друга лінія не заважає, але в плюсову щоб добратися до першої лінії хочеться купити танк. Шлях то один.

Із великим захоплення розпочинають свій день із філіжанки запашної кави на балконі. 

Ееее панове, грудень місяць, зима на дворі, який балкон?)

І хоча ще не завершено будівництво всього котеджного містечка, та ми впевнені, що після повної забудови це буде найкраще місце для проживання всією сім’єю. Сусіди в Sun House відокремлені один від одного парканчиком, але не високим, по-європейськи. Створюючи відчуття приватності, він дозволяє спілкуватися і дружити, а дітям - разом проводити час.

До відносин по-європейськи нам ще жити і жити. А починати такі відносини треба між мешканцями та самим забудовником, а не відповідати на всі проблемні питання "хорошо", а віз і нині там.

З практичності комплекс Sun House підключений до центральних міських комунікацій: каналізації, водопроводу, газу, електрики. Телебачення та інтернет - всі ці блага цивілізації доступні.

Ну це б виглядало дивним якби маючи поруч в 10-ти метрах житловий будинок не скористатися таким фартом.  Але ж все це треба ще вчасно оформити, так пані Інга?

Телебачення та інтернет доступні. Але одна річ що воно є, а друга щоб мати змогу цим скористатися. Другий місяць чотири Internet-провайдера, які присутні в тому районі, не можуть з різних причин до нас дотягнутися.(( ХХІ-е століття!

Тим, хто хоче відпочити від шуму і шаленого темпу життя великого міста, безумовно буде до душі присадибна ділянка, яку можна буде облаштувати за власним бажанням. На задньому дворику матимете можливість поставити альтанку та дитячий майданчик, в екологічно чистій зонні. Ми допоможемо створити ваше життя яскравим та сонячним!

Ідея тайн-хаусів на часі, але за такі немаленькі гроші треба мати професійну гідність відповідати за якість будівництва.

З повагою
VictorNox.

3 комментария:

  1. Если это частный сектор то провайдер придет когда ему будет выгодно.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. На днях говорил с одним, оказывается застройщик и тут сунул свой пятак. Когда по моей заявке провайдер пришел выяснять техническую возможность подсоединения, то представитель застройщика пользуясь своим монопольным положением на территории пожелал лотерею "один год бесплатного инета победителю". С учетом что среди будущих жильцов есть и сам представитель нетрудно догадаться кто выиграет лотерею.)
      Провайдер подумал и, послал за глаза такое "выгодное" сотрудничество.

      Удалить
  2. Пришел провайдер, провел интернет сразу троим. Странно, но провайдер считает что свои проводки он может протянуть по воздуху над моим участком. Не привыкшие пока люди к частной собственности? Пришлось обьяснить границы, вежливо, но настойчиво!)

    ОтветитьУдалить

Что скажете?